ここは唯一の真実を言える場所なら、
偏らずに自分の思いを全て言います。

If only this is the place where I can say the truth,
without any prejudice I will say everything I feel.

Monday, November 30, 2009

PAINT


Whenever I paint, I felt this uneasy feelings. It feels like I am forcing myself to do something that is not me. I can't give birth to art with painting, I just can't make it live. It is a very different feeling, it is like painting my life with the color gray. Painting is just not me.
Unsatisfied, everytime.
I am confused between hopes and desires. What I want in life exactly? I couldn't answer it. I hate this part right here.

Dulu duniaku hilang warna, sekarang ia hilang arah.

6 comments:

razi-o said...

gila..
kita sama..

sampai satu tahap, aku pun terfikir benda yang sama..

"what i want in life exactly..?"

i feel like..
something's missing..
something wrong somewhere..

don't you feel the same too..?

Enigma said...

macam biasalah kan.
dan aku rasa jawapan dia sama

Servant of Allah said...

bukan ke kite mengharap(hope) ape yg kite inginkan(desire) supaya menjadi kenyataan...knape ko confuse between hope and desire..??

and hilang arah or tk tau nk buat ape and buat ape tuh normal ape...
majority org mcm tuh ah..(aku pon)

dulu tk banyak bende kat dunia nih,
so, banyak bende untuk pilih,
skang, dh banyak di ceburi,
dan still banyak pilihan,
cume kite tk tau nk pilih en,
and klau bende tuh tk pernah di ceburi,aku rase dh ramai pilih bende yg same...

Doa
Usaha
Tawakal
Istiqamah

nk tk nk,
kite manusia ciptaan NYA yg lemah and tk perfect, just sebaik baik kejadian jer...
ape yg bleh wat,
mintak lah ape yg patut dari NYA...= )

Enigma said...

sedangkan kamu lihat sesuatu benda itu baik bagimu, padahal ia amat buruk bagimu...

have you ever heard of that? Try to relate it..

Servant of Allah said...

yup, I will try to relate that..
that's why I've mention 'mintak lah ape yg patut dari NYA'
you can ask anything you like right...
ask for protection or strength or anything...
only HE can help us..
no one can...= )

Enigma said...

I know, thats why I put that quote there.