ここは唯一の真実を言える場所なら、
偏らずに自分の思いを全て言います。

If only this is the place where I can say the truth,
without any prejudice I will say everything I feel.

Wednesday, May 20, 2009

HINT


Convince me with more of your hints.

16 comments:

dyrah said...

hints??
about what??

Enigma said...

a certain something

zmh said...

just go and ask lah.

Enigma said...

no I wont ;b

razi-o said...

afiq, jangan kau cuba untuk nafikan kata2 ku ini ya..hehe..

sejujurnya aku ckp,
aku tgk kau dh bnyk berubah..
dah lama aku perasan perubahan kau ni sebenarnya..
tapi sekarang baru aku nak tanya kau sendiri..
kau falling in love kan afiq..?

kalau kau fikir aku tak perhatikan kau selama ini maka kau silap..

Enigma said...

aku tak menafikan dan aku tak menerima kata-kata kau,
nak kata fall in love tak jugak,

cuba perhatikan lagi,
tapi jangan silap lagi ;)

zmh said...

why do you need hints?

Enigma said...

a certain reason

Enigma said...

And Syai,
kalau kau fikir aku tak perhatikan kau selama ini maka kau silap..(pinjam ayat)

Adakah kamu tahu bahawa kamu merupakan buah mulut terhangat disekolah sampai ke mulut guru-guru skali.

Cuna perhatikan diri kamu sikit,
pernah kawan aku kata,
sekolah ini sedang memakan kamu hidup-hidup...

aku memang suka buat orang terfikir kan, ;D
I'm an enigmatic person. The riddler ;) huhuu..

Atiqah Hasan said...

ohhh..
agree with syai and afiq :D

afiq :
If you really in love, I know maybe now it's not the rite time but don't deny it.
Syai:
Kau mmg fofular :D and agree with afiq

Enigma said...

yup tiqah is right this is not the best time,
kalau aku fall in love aku takkan deny it ;)

dyrah said...

elelehh afiq
yang sblm ni im in love with my bestfriend does that make me lucky tu bukan satu pengakuan?

haaaa dont wantttt, afiq dont wanttt

Enigma said...

ya tak ya jugak,
but if you notice ada IF i'm in love with my best friend

dyrah said...

lps dpt hint ape jd pulak?
takkan tak cukup obvious afiq oi nak hint2 lagi.open your eyes dude!!

ko nih pusing2 tak paham aku.

Enigma said...

dah la tu aku tahu apa yang aku nak buat,
bila dah cukup hint baru boleh tentukan jawapan betul x?

Enigma said...

and dyrah
don't want-2

http://www.youtube.com/watch?v=ieXK2a9Tbco&feature=related

at 7:25