ここは唯一の真実を言える場所なら、
偏らずに自分の思いを全て言います。

If only this is the place where I can say the truth,
without any prejudice I will say everything I feel.

Wednesday, July 1, 2009

TREMOR


Early in the morning, everyone was so worked up over their National Services results. Well I got it! My name was on the list for the PLKN. A sudden fear and excitement trembles upon me. After all the rumors that I have heard, it's going to be fun. But still it is a waste of time, I mean I could get a job and get money for those 2 months and two weeks. But what the heck, if this helps me to move forward then this is it man. Nothing is more valuable than experience. This is the thrill.

13 comments:

Don YasMino said...

Aha.. Abis la botak kepala ko tu nnti :P

zmh said...

haha budak botak!

tht moment u and syafiq bg tau aku dpt, tak tau rasa apa doh.

sedih pun tak, happy pun tak.

tapi saja kasi cuak. cehhh!

Enigma said...

bila dia tulis Tahniah ntah aku pun x tahu nak rasa apa nak gembira ke sedih ke ntahlah...

tapi nanti kita semua akan pergi ke hala tuju masing-masing..

kalau nak diingatkan, boleh nangis.
banyak benda yang aku rindu nanti,
gelagat asyraff dengan jenakanya,
Amal ngan telatah makciknya,
dyrah ngan 'chill la bro' dia...

sedih, lebih-lebih lagi bila tengok video ngan gambar...

-yelah aku botak, baru hajat nak simpan rambut panjang T_T tu baru sedih..

syafiq said...

botak bukan masalah bagiku...
masalahnyeeeeeeee...

WEH!!!TIGA BULAN KOT!!!
NK ENJOY GAK!!maen game ke..
kln2 kat kl ke...wondering kat malaysai ke..perrrrr....aku amik jgk m16 tu tmbk pelatih kat situ

Enigma said...

nak buat camner
we're the lucky ones

aku harap camp aku dekat ngan pantai

Don YasMino said...

Hahaha
Ada pulak nak gi tmbak pelatih kat situ

Xblah tol XD

farhanna said...

thniah wat ko ye..

Atiqah Hasan said...

TAHNIAH daripada Atiqah Filzah from US :p

hahahahha :)
aku awal2 mmg tanak g..
dah duk US ni pon kire alasan r tak bleh g :p

Enigma said...

oh kau ada ke,
best apa?

Melainkan kau jadi warganegara US baru kau dikecualikan,

kalau tak, PLKN kamu akan postponed hingga kamu balik M'sia ;b

Atiqah Hasan said...

ceh.. aku tak ade r..
kalo aku tak balik camner?
anyway, so far name aku tade..

Enigma said...

ruginya, lagipun kau sibuk kat sana so buang masa je buat benda ni,

nways, dia ada 3 batch and kadang-kadang nama kau ada last minute sebab nak cukupkan orang,

Atiqah Hasan said...

dang..
camtu aku kawin r ngan org US then tukar citizenship.
wakakaka.
aku ok jer kalo g tp masalhnyer, kalo aku pindah balik msia time aku 30, takkan nk g time tu kot?
giler siot, dah tua kerepot.

aku maybe balik msia tp just visit jer. tak nak r habiskan aku nyer 2-3 month vacation g PLKN.

Enigma said...

30 pun 30 lah hahaha