ここは唯一の真実を言える場所なら、
偏らずに自分の思いを全て言います。

If only this is the place where I can say the truth,
without any prejudice I will say everything I feel.

Tuesday, April 7, 2009

DAMN


I HATE YOU SO MUCH!!!!!!!
Kerama! Kerama! Kerama!
Argh!
You won't understand my feelings because you just a piece of...

9 comments:

zmh said...

deyhhh whats wrong?

Enigma said...

deyh machaa Komputer de jok ke laa hi.
deyh Pandi sute' komputer deyh.

Servant of Allah said...

ko ni pehal plak...prangai plek semamcam nih...

ko nk tension tuh hal ko la...
ni tibe tibe kluar ayat mencarut bahase tamil nih asal...hahaha...nk buat lawak lah ko ni..

rileks ah...ko ingat aku ni blaja sangat ke...di sebabkan catalyst positive aku tu lah yg buat aku gerak ko tau tk...cam pahat ngan penukul...


ko pon cari ah ko nyer catalyst...bile dh jumpe, gune kan...gune kan 24/7...cam aku...24/7 aku gune catalyst tuh, sbb tuh aku ok jer...hahahahhha


lantak 'org tu lah' nk ckp ape kat ko...ko buat ape yg ko rase suit ngan ko....sattle...=D

zmh said...

komputer buat hal ke?

Enigma said...

apa kena mengena ngan Catalyst dalam hal ini?

di suatu malam yang hening...
aku siapkan kerja kursus ICT menggunakan komputer mula-mula powerpoint then nak convert to word.

satu dah siap dah, pastu bila aku nak buat yang second nyer aku tak sedar yang aku guna document yang sama, pastu aku delete lah abis semua kan, so memandangkan yang one punya tu dah hilang abis terpaksa la buat semula.

selama dua hari aku tidur pukul dua berturut-2

pandi sute' komputer deyh ;(

stranger said...

amir selalu tulis comment panjang2..

NADIA said...

amir nk tnjuk dia pndai chemist.. wah tepuk tgn tuk dia! clap clap clap

zmh said...

amir fikir jauh sgt.

afiq hanya akan naik angin dgn komputer and internet. Hahahahaha

apedah.

Anonymous said...

For nadia's post reply:

Clap clap clap :D