ここは唯一の真実を言える場所なら、
偏らずに自分の思いを全て言います。

If only this is the place where I can say the truth,
without any prejudice I will say everything I feel.

Tuesday, December 9, 2008

PAST



I want to built a time machine and ride it to go back to the past.


9 comments:

razi said...

afiq..komen mu di blog aku itu, maksud kau, cinta yang bagaimana yang kau maksudkan itu..?

razi said...

yup..memang betul, the past is a great place to go..

aku juga fikirkan hal yang sama..

tapi di dalam Al-Quran, Allah S.W.T sudah menyatakan bahawa masa itu tidak akan dikembalikan..

kalaulah di dunia ini ada time machine itu, mahulah juga aku berpatah balik ke waktu lepas dan nikmati kegembiraan yang lepas..

tapi semuanya itu, cumalah dapat diimaginasikan..untuk menjadi realiti, jauh sekali..

*termenung seketika*

dzmahhh said...

DORAEMON!! with doraemon anything also can! oyeh, oyeh!

razi said...

doraemon mana yang kau maksudkan itu dzmahhh..? di sekolah kita pun ada doraemon..

so, which doraemon..?

dzmahhh said...

yg biru tu lahhh, yg xde telinga dgn poket saku hati, suare kecik "mesen ajaib" smbil wat sore doramon

sape doramon skolah kita??? wahhh cam best je gossip nih

servent of ALLAH... said...

husien ayob = doremon/penguin

razi said...

tu dia jawapan dari abang amir kita!

tepukan untuk amir..haha

Enigma said...

doraemon...heheh..

oh syai!
cinta yang seperti kau fikirkan

razi said...

oh kalau cinta itulah yang kau maksudkan, aku rasa buat masa ini belum lagi..

hati aku masih lagi tertutup sejak 'the two' sakiti dan robek2 hati aku..

kau masih ingat lagi siapa 'the two' kan afiq..?